Kaip informavo Policijos departamentas, gegužės 5 d., apie 20 val. 30 min., Šilutės r., Vilkų Kampo k. ribose, oro balionas, valdomas moters (gim. 1986 m.), dėl pasikeitusios vėjo krypties tapo nevaldomas ir, atsitrenkęs į Vilkų Kampo k. esančius pastatus, pakibo medyje.

Oro balionu skrido ir susižalojo vyras (gim. 1963 m.), nepilnametis (gim. 2009 m.), nepilnametė (gim. 2011 m.), moteris (gim. 1990 m.), vyras (gim. 1963 m.), moteris (gim. 1970 m.) ir oro balioną valdžiusi moteris, jie paguldyti į Klaipėdos ir Šilutės ligonines.

Žmonės buvo rasti ant žemės

„Buvo pranešimas, kad oro balionas trenkėsi į namą ir nukrito ant medžio. Ugniagesiai su medikais suteikė pagalbą, iš viso skrido septyni žmonės, visi sąmoningi, medikų išvežti į gydymo įstaigą“, – Eltai pirmadienio rytą sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus atstovas Miroslavas Gerasimovičius.

Atvykę gelbėtojai oro balionu skridusius asmenis rado ant žemės.

Nukentėjusieji paguldyti į Klaipėdos ir Šilutės ligonines.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 139 str. 2 d. (nesunkus sveikatos sutrikdymas dėl neatsargumo).

Tapote įvykio liudininkais ar norite pranešti naujieną? Kviečiame rašyti el. paštu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)